/home/kneeclin/tmp/

Jobs And Careers

Mevr. Jenny van S.
In 2011 kreeg ik knieproblemen,werd behandeld in ons plaatselijke ziekenhuis met fysio en spuiten in mn knie…Toen eindelijk een kijkoperatie …meniscus was stuk en artrose.Na deze operatie bleef ik enorm veel pijn houden,dus spuiten erin..2 jaar met enorm veel pijn.Geen verbetering en ik kreeg te horen dat ik ermee moest leren leven.Ik wilde en kon dat niet accepteren ,zou betekenen dat ik in een rolstoel zou belanden.Eind 2014 zag ik iets voorbij komen over de kneeclinic en heb meteen kontakt oogenomen voor een second opinion.Ik kon meteen terecht en dezelfde dag werd er nog een MRI gemaakt in een MRI centrum in Amsterdam.Binnen 2 dagen de uitslag en het goede nieuws dat er wel iets aangedaan kon worden…een nieuwe halve knie.2 weken later kreeg ik deze van dr.Roorda in de Jan van Gooyen kliniek in Amsterdam.Ging perfect en de behandeling was super,slechts 1 nachtje overblijven.Ik was dolgelukkig en kon al heel snel weer normaal functioneren zonder pijn.Helaas kreeg ik i  n mijn andere knie toen na een paar maanden dezelfde pijn.Weer aangemeld bij de Kneeclinic en kreeg een kijkoperatie in de Lairesse kliniek in Amsterdam door dr.Krips.Ook hier was de zorg fantastisch goed.Helaas bleef de pijn en werd er toch ook besloten dat het opgelost kon worden met ook een nieuwe halve knie.Dus 2 binnen een jaar !!!..Binnen enkele weken werd dit in MC Amstelveen gedaan door dr.van Trommel.Nu precies 6 weken geleden…ik kan alles weer .Mijn hele leven is in een jaar tijd enorm veranderd …zonder steeds eerst aan je knieën moeten denken,zonder pijn de dag doorkomen…Ik ben echt een dolgelukkig mens geworden….en kan weer volop genieten van het leven…Bedankt Bregje voor je fijne begeleiding en hulp en dr..van Trommel ,dr.Roorda en dr.Krips jullie zijn fantastisch…..Bedankt !!!!!

De heer Willem S.
Begin 2015 nog naar het ziekenhuis voor een injectie. Maar de pijn bleef. Nu liep ik al langer met mijn knie. Maar in 2014 liep ik steeds moeilijker traplopen ging niet meer en dat was slopend.
Nu had ik al een contact gezocht met de Kneeclinic. Ook omdat mijn vriend hierbij geopereerd was. En altijd vol lof was over de gang van zaken. Na nog een foto en wederom weer diclofinac. Was het over. Ik belde de Kneeclinic. Die stuurden papieren op. Met wat ik moest doen en twee weken later zat ik voor dr. Schillemans. Ik voelde mij eigen al op mijn gemak. Hij keek naar de foto’s en naar mijn knie.
En zei dat word een hele knie. Het was natuurlijk even slikken maar als je a zegt. Moet je ook door naar b. Ik kreeg drie data’s en zei doe maar de eerste de beste en dat was drie weken later.
Op naar het boven IJ Ziekenhuis. Intake en s’middags was het zover. Iedereen was heel aardig maar alle namen heb ik niet onthouden. Dus ging ik op de tafel en ving nog een glimp op van een grijzige man met een rond brilletje.Vervolgens werd ik wakker met een nieuwe knie.

Terug naar de zaal en werd daar heel fijn geholpen. Ik die nog nooit in het ziekenhuis had gelegen wat een ervaring. Zaterdags kwam dr. Schillemans even kijken hoe het was gegaan de dag erop ook en ook op de dag dat ik naar huis ging drie dagen na de operatie.

Geweldig,geweldig het ziekenhuis was heel goed en er waren aardige verplegers en verpleegsters. Maar wat een goede keus had ik gemaakt om mijn knie in handen te geven van de Kneeclinic. Echt iedereen bedankt. Jullie waren allemaal top.

Sinds de operatie geen pijn meer gehad in mijn knie. En ik loop nu weer super.

Bedankt Groetjes Willem S.

Hans K.
Bijna 3 jaar geleden heeft dr. Schillemans mij aan beide knieën tegelijk geopereerd.Twee nieuwe knieën.Ik wist niet wat mij te wachten stond,want ik had er nog nooit van gehoord.Maar wat een opluchting,het gaat fantastisch!!!Wandelen,fietsen,beetje sporten ,geen enkel probleem.Totaal geen pijn.Hulde!

Jan H.
Afgelopen maandag 2 november 2015 ben ik 1 jaar na mijn knieoperatie (23 sept. 2014) voor een controle bij Michiel van Trommel geweest. Alles was dik in orde en de knieprothese zat perfect op zijn plaats. Het resultaat overtreft mijn stoutste verwachtingen! Op dit moment tennis ik weer volop, ga 2 keer in de week naar de sportschool en loop ook nog minimaal 1 keer per week hard (in het duin). En dat allemaal zonder enige pijn en noemenswaardige beperkingen!! En dan te bedenken, dat ik voor de operatie niet zonder pijn gewoon kon lopen. Vanaf het eerste contact met Michiel is alles zeer vlot en aangenaam verlopen. Alleen de eerste 3 á 4 weken na de operatie heb ik wel veel pijn gehad, maar dit bleek achteraf veroorzaakt te zijn doordat ik niet regelmatig pijnstillers slikte en dus geen spiegel opbouwde om de pijn zoveel mogelijk te onderdrukken. Daarna verdwenen de pijn en zwelling in een razend tempo met als gevolg dat ik 3 maanden na mijn operatie al weer op de tennisbaan e  en balletje stond te slaan! Vanaf dat moment (en tot op heden nog steeds) besefte ik dat ik een heel goede keuze had gemaakt met de KneeClinic. Ik voel mij weer topfit en geniet elke dag volop! Een dikke tien voor de Kneeclinic en met name Michiel. Ook het verblijf in de Lairesse-kliniek was super voor wat betreft het personeel en de verzorging.

Iedereen binnen mijn kennissenkring adviseer ik dan ook met hun knieproblemen naar de KneeClinic te gaan.

Sonja K.
Hier een berichtje van een zwemonderwijzer.Na een bezoek aan een regulier ziekenhuis ,waar mijn ervaring niet zo goed was,terecht gekomen bij de knee clinic van dr.Trommel.De benadering is al zo anders(menselijk persoonlijk)dat na een meniscus operatie nu besloten is tot het overgaan naar een halve knie.Nu 5dagen later loop ik door het huis ,nog wel met stokken maar zonder pijn.Vandaag gebeld naar de clinic over tromboze prik ,en tot mijn verbazing kreeg ik dr.Trommel zelf aan de telefoon.Dus hoe peroonlijk👍Dank aan jullie en brief het door aan meerdere mensen.Hoop weer gauw te kunnen lesgeven.Groetjes Sonja

Volgende pagina–>

Vertel hier uw verhaal!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Vertel uw verhaal