/home/kneeclin/tmp/

Als u een knieoperatie heeft ondergaan, is het niet altijd mogelijk om thuis te herstellen. Daarom werkt de KneeClinic samen met zorghotel De Kim. De Kim biedt een comfortabele en veilige omgeving in Noordwijk aan Zee om op uw eigen tempo te herstellen en te revalideren.

De Kim is bekend met de ingrepen die de KneeClinic uitvoert met de daarbij behorende revalidatieprotocollen. Zo kunt u tijdens uw verblijf onder begeleiding van een fysiotherapeut aan uw herstel werken.

Voor meer informatie over De Kim ga naar: www.zorghoteldekim.nl Daar kunt u ook het reserveringsformulier downloaden. Beter is het om eerst te bellen naar het zorghotel (Tel: 071-3640730) en met een medewerker “reserveringen”te overleggen of er plek is en welk kamertype u wenst.

Het verblijf in De Kim wordt door de meeste zorgvezekeraars deels vergoed vanuit een aanvullend pakket. Met verblijf wordt bedoeld:

  • Een kamer met aangepaste badkamer en ziekenhuisbed
  • Maaltijden
  • Een breed servicepakket omvattend alle administratieve zaken en intake
  • De zorgregie: beschikbaarheid van een zorgverlener ’s nachts (slaapwacht)
  • Creatieve activiteiten
  • Persoonlijke aandacht, begeleiding en de verzorging die buiten de indicatie valt

De verpleegkundige zorg en eventuele persoonlijke verzorging die u nodig heeft kan via een zorgindicatie worden verrekend met uw basispolis.

Omdat iedereen anders is verzekerd, maakt De Kim voor elke aanvraag een offerte op maat. Deze is geheel vrijblijvend.

LET OP: De KIM is een zelfstandige instelling. U als patiënt zal zelf contact op moeten nemen met het zorghotel. Dit gaat buiten de KneeClinic om.

DE KIM logo FC