/home/kneeclin/tmp/

ENRGY Fysiotherapie behandelt en begeleidt op persoonlijke betrokken wijze en is altijd gericht op het bereiken van een duurzaam resultaat waarmee je weer energiek en ontspannen verder kan. ENRGY werkt vanuit een holistische visie waarbinnen de mens wordt gezien als een eenheid van lichaam en geest. Deze eenheid kent fysieke, mentale, emotionele en sociale facetten die continue met elkaar in wisselwerking zijn.

De behandeling
Onze Fysiotherapie praktijk is gevestigd aan de Breitnerstraat in Amsterdam Zuid. Wij werken intensief samen met de specialisten van de Kneeclinic. De behandeling wordt uitgevoerd door specialisten zoals een fysiotherapeut of manueel therapeut en vindt plaats in één van onze afgesloten behandelkamers of in één van de moderne sportzalen, welke zijn uitgerust met de nieuwste revalidatie- en fitnessapparatuur. Samen bepalen we tijdens een persoonlijke intake welke behandeling het beste en meest effectief is om jouw klachten te behandelen.

De behandeling kan ook multidisciplinair worden uitgevoerd, omdat onze therapeuten naast fysiotherapie over aanvullende specialisaties beschikken, zoals manuele therapie, dry needling en massagetherapie.

Wij begeleiden u graag bij uw herstel. Bel voor het maken van een afspraak met onze specialisten op 020-4683313 of bezoek onze website www.enrgyfysiotherapie.nl.

ENRGY