/home/kneeclin/tmp/

De KneeClinic streeft naar een contract met iedere zorgverzekeraar. CZ en VGZ vergoeden minder dan onze tarieven. Voor u als patiënt heeft dat geen consequenties. In tegenstelling tot wat uw verzekeraar zegt, betaalt u bij ons niets bij (anders dan uw eigen risico). Er is geen verschil in kosten vergeleken met een algemeen ziekenhuis. De KneeClinic behandelt uit coulance namelijk ook patiënten van CZ en VGZ, ook al hebben zij op dit moment nog geen contract met ons gesloten. Wij gaan er vanuit dat CZ en VGZ inzien dat hun verzekerden speciaal naar ons toekomen door onze zeer specialistische kennis en kunde.

Wel vragen wij hiervoor aan u een verwijzing van uw huisarts of een andere medisch specialist.

Voor 2016 heeft de KneeClinic een contract met de Achmea Zorggroep, Multizorg, Menzis en DSW waaronder de volgende zorgverzekeringen vallen:

agis nieuw fbto asr interpolis onvz wit vvaa  zilveren kruis avero de amersfoorste ditzo dws energiek eno friesland zorg holland zorg ozf pno zorg sallant3 stad holland zorg en zekerheid

Bent u tevreden over onze zorg? Meld het alstublieft aan uw zorgverzekeraar.Hiermee ondersteunt u ons in het duidelijk maken voor wie wij het doen namelijk voor u.